MUNDIAL - O nama

O nama

Preduzeće za marketing i trgovinu "MUNDIAL" DOO je prvobitno bilo osnovano kao ortačko društvo i to 16.09.2003. godine.

Dana 30.10.2006. godine firma menja pravnu formu i prelazi u društvo sa ograničenom odgovornošču. Svrstava se u kategoriju malih preduzeća.

Bavi se trgovinom i pružanjem usluga za montažu, opremanje i demontažu štandova na sajamskim priredbama i slično. Pretežna delatnost je ostala trgovina na veliko, šifra 4690.

Direktor firme je Robert Đokaj. Promenom pravne forme preduzeća, promenio se i kapital osnivača, tačnije uvećan je. Firma trenutno zapošljava 12 radnika sa punim radnim vremenom.

Pošto je "MUNDIAL"DOO generalni zastupnik dve firme "FPM TUTTO MOBILLI" I ALWAYS STAR za Srbiju, potražnja za našom robom je na zavidnom nivou, pokrivamo celo tržište Srbije (od Subotice do Preševa). Kupci su i preduzeća i samostalne radnje, tačnije saloni nameštaja. Prodaja se vrši isključivo na veliko. Organizacija prodaje je potpuno usklađena sa potrebama kupaca.

U prve dve godine postojanja preduzeća, akcenat je uglavnom bio na trgovini, tj. uvozu i prodaji spavaćih soba, ali sa razvojem preduzeća, povećanjem broja zaposlenih, došlo je i do povećanja potražnje za uslugama montaže, opremanja i demontaže štandova i montažnih kućica. U okviru svoje ponude, "MUNDIAL" DOO pruža i uslugu izgradnje montažno - demontažnih objekata na otvorenom prostoru. Poslednjih godina akcenat je preusmeren na sajmove sirom Evrope.

Projekat koji Vam predlažemo, prezentiramo Vam u boji i 3D animaciji kako bi se na što kvalitetniji način sagledalo rešenje koje Vam nudimo. Jednom rečju, nudimo Vam kompletnu uslugu sa svim elementima koji su potrebni da bi Vaš montažni objekat bio funkcionalan i izgledao prema Vašim željama i potrebama.